Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


NM-kvartfinaler menn

Kvartfinalene i NM for menn ble trukket i dag mandag. Innebandy.no har tatt en telefonrunde blant kvartfinalelagene og forhørt oss om trekingen og de kommende kampene.

Vi stilte 3 kjappe spørsmål:
1. Noen ord om kvartfinalemotstanderen.
2. Hva / hvem frykter dere hos motstanderen?
3. Ditt tips i kvarten


Sarpsborg, Ketil Kristiansen:
1. Sveiva, det var den motstanderen vi ikke ville ha av de to. Sveiva har denne sesongen gjort det dårligere enn forventet, de har vært preget av å ha mistet Jörgen Jonsson.

2. Vi frykter ikke Sveiva. Det er klart at hvis de får ledelsen i kampene kan det bli litt vrient. Andreas Sletten har vært god for Sveiva i år og Junior (Håvard Pedersen) har et bra skudd så de må vi ha oppsikt over.

3. Vi vinner med 2-0 i kamper. En klar hjemmeseier, det blir tøffere borte, men vi vinner den og. Vi skal videre fra en kvartfinale i år!

Sveiva, Andreas Sletten:
1. Sarpsborg har overbevist denne sesongen og vist seg å være det beste laget. De har kun tapt en kamp og vinner serien fortjent. De har en bred og god stall med to bra rekker.

2. Det er klart at spillere som Ketil Kristiansen og Johan Larsson må alle lag se opp for. Ketil har scoret mye (8 mål) på de to kampene vi har spilt mot dem, vi må hindre ham å gjøre det for å ha sjansen.

3. I hvert fall tre kamper, vi satser selvfølgelig på å gå videre i slutspillet, mitt tips blir da 2-1 i kamper til oss.

Holum, Kristoffer Kronberg
1. Slevik passer Holum, de spiller offensiv og fin innebandy. Jeg hadde forventet dem høyere opp i tabellen. Slevik har noen rutinerte spillere som kanskje har passert sitt beste, men laget kan overraske.

2. Slevik har en god keeper i sveitseren (Rolf Muggler), svenske Peter Fahlström er også god. I tillegg har de en spillende back som jeg ikke husker navnet på. En annen spiller som alltid gjør bra kamper mot oss er rutinerte Bengt Johansen.

3. Vi vinner 2-0 i kamper.

Greåker, Lars Erik Sikkeland
1. Tunet har vist seg svakere enn forventet, hadde forventet litt mer motstand fra dem. Jeg har skjønt at de er inne i en generasjonsveksling, men allikevel.

2. Tunet har alltid vært gode som lag, kollektivet har stått i fokus. De er bra defensivt, slipper inn lite mål men savner en matchvinner.

3. Vi vinner 2-0 i kamper.

Tunet, Thomas Solheim
1. Dette blir tøft. Jeg mener Greåker har vist god form etter at de kom hjem fra Europacupen. De er et turneringslag og gjør det alltid bra i sluttspillet.

2. Willy Fauskanger er god dersom han får rom på banen. ”Siggen” (Lars Erik Sikkeland) er også alltid å regne med. De har i tillegg fått frem en spennende spiller i unge Lars Erik Torp.

3. Greåker er gode offensivt men har svakheter bakover, der ligger vår sjanse. Det ligger an til 3 kamper og jeg tipper at vi går videre.

Fjerdingby, Raymond Evensen
1. Kverneland innledet serien svakt men har kommet seg betraktelig, de har noen gode resultater i det siste. Vi har hatt et godt tak på Kverneland i serien, vi tapte mot dem i sluttspillet for 2 år siden, det skjer ikke nå.

2. De er gode i kontringsspillet, det må vi demme opp. Det var jevnt i den siste seriekampen, vi lå under med 5-3 men snudde det til 6-5.

3. Det blir 3 kamper, 2 hjemmekamper gir penger i kassa ;-)
Fjerdingby til semi´n med 2-1.

Kverneland, Jørgen Mikkelsen
1. Vi er fornøyde med trekingen. Fjerdingby har vært variable i år, vi hadde taket på dem i siste seriekamp.

2. Raymond Evensen, han er playmakeren i det laget. Vi må helt klart se opp med Ray, får vi stopp på ham kan Fjerdingby slås. Det er klart at de har også Flemming Pettersen og svenske Jörgen Jonsson men det er Raymond som styrer det meste...

3. Vi har lært… Det bli 2-0 i kamper til oss.

Slevik, Geir Vidar Pedersen
1. Holum det var ønskemotstanderen det. Vi har spilt jevnt mot dem i år. Jeg synes Holum har variert i prestasjonene i år. Dette blir en interessant kampserie.

2. Det er enkelt, Ketil Kronberg, selvfølgelig. Holum har et godt lag men dagsformen blir avgjørende.

3. Slevik tar to strake...

tekst: Janne Serenander
foto: Henning Rugsveen


For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no