Norge klar for kamp om 5.plass

Praha 7/11-03
Norge - Russland 7-4

Norge er klare for kamp om 5.plass i U19 VM etter å ha slått Russland 7-4 i den siste grunnspillkampen.

Etter en treg 1.periode hvor Norge fikk til lite, ble det et fyrverkeri av en 2.periode som ble innledet med et kanonskudd i vinkelen av Thomas Rognlien (bildet).

De første 10 minuttene av 2.periode spilte Norge ut Russland, og vant til slutt perioden 4-1.

I starten av 3.periode fungerte svært lite for det norske laget, og Russland kunne redusere til 5-4.

Landslagssjef Vidar Johansen gikk da ned på to femmere, og det norske laget kunne ro i land seieren med to mål av henholdsvis Torbjørn Sortland og Mikael Haslie.

Det var en meget lettet landslagssjef som etter kampen kunne konstatere at Norge gjør et bedre resultat under dette U19 VM enn det forrige, der Norge ble nr.7.

Norges beste spiller ble for andre kamp på rad Espen Eriksson.