Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation

Norsk tap også mot Sveits

Praha 6/11-03
Norge - Sveits 3-9

Norge gikk torsdag på et nytt tap i U19 VM etter en jevn kamp mot Sveits.

De norske guttene holdt godt følge i to perioder, men mange unødvendige utvisninger mot slutten, gjorde at resultatet til slutt ble hele 3-9.

Norges første målgjører i turneringen ble Hasse Amundsen (bildet) som reduserte Sveits sin ledelse til 2-1 etter et fint skudd fra backposisjon.

Norge har nå ingen mulighet til å spille semifinale i mesterskapet, og må vinne fredagens kamp mot Russland får å unngå og måtte spille nedrykkskamp.

Landslagssjef Vidar Johansen var fornøyd med de to første periodene, men mente at mange unødvendige utvisninger i 3.periode ødela Norges sjanser til seier.

Espen Eriksson ble kåret til Norges beste spiller i kampen.

Kampens kanskje peneste mål var Lars Erik Torp sin straffe, hvor han lurer den sveitsiske målvakten, og legger ballen rolig inn med backhand.