Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Andreas Sletten før NM-finalen

Innebandy.no har tatt en prat med Andreas Sletten i Sveiva for å høre litt om hans synspunkter før NM-finalen på lørdag.

Gratulerer med finaleplass!
Takk, det er ingen dårlig 10-årsjubileumsgave...

Hva er dine forventninger til finalen på lørdag?
Litt spent, det er utrolig at vi står her i finalen, faktisk litt uventet, dette hadde jeg ikke trodd før sesongen. Vi håper å kunne gi Holum en real kamp om gullet og sikre Sveiva`s første NM-tittel på første forsøk.

Hva mener du er styrken i årets Sveiva-lag?
Dette er det beste LAGET i Sveiva noensinne. Vi har vært mer stabile som lag, hatt færre "down"-perioder under sesongen. Som alltid har vi sterk lagmoral, i år har det i større grad vært konkurranse om plassene. Utrolig moro å se Kent Martinsen, som har spilt i Sveiva i 10 år, men ikke spilt mye i serien, kommer inn og gjør en fantastisk jobb i semifinalespillet mot Fjerdingby.

Hvem i årets lag har overrasket deg mest?
Jeg må si at jeg er imponert av Lars Eide, spiller back og er tøff å møte på banen, spilte tidligere ishockey i Manglerud Star, han gjør sjelden feil ute på banen. Dessuten er jeg imponert over Per Christian Brath, som etter debutsesongen i fjor har fortsatt å utvikles og blitt enda bedre, en matchvinner.

Hvem hos finalemotstander Holum skal Sveiva se opp for?
Ketil Kronberg!! Helt klart må vi gjøre det vanskelig for Ketil på lørdag, han har dessverre for oss vist bedre og bedre form i slutspillet. Må også nevne Jørgen Lea i mål, ikke minst må vi passe på utkastene hans. Holum har 10 bra spillere i de første rekkene, jeg mener at vi har en større bredde og dermed flere alternativ dersom noen av oss ikke har dagen.

Vi har i det siste sett Kverneland`s Kjartan Salvesen vise frem at han ikke bare er en god innebandyspiller, men også kan synge. Har Andreas Sletten noen skjulte talenter?
Ikke er det å synge i hvert fall…. Jeg er en god far!(Andreas er stolt far og har sammen med Linda Wallin to sønner, Casper 3 år og Oliver 3 måneder). Det er kjempestas, jeg har etter å ha blitt far blitt bedre på å takle tap …… Å bli far har hjulpet meg å få litt distanse til idretten.

Som landslagsspiller kommer det ytterligere et høydepunkt, VM i Sveits i mai. Hvilke forventninger har du til det?
Først og fremst å komme med til VM. Jeg mener at vi skal slåss om medaljer, vi har et sterkere lag nå enn sist i Finland, laget har mer rutine takket være at spillere som Morten Finstad og André Sveen har valgt å takke ja til landslagsspill igjen. Vi har dog havnet i en tøff pulje sammen med Sverige og Tsjekkia, nøkkelkampen blir mot tsjekkerne.

Vi takker Andreas for praten, lykke til på lørdag!
Takk!

tekst: Janne Serenander
foto: Henning RugsveenFor spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no