Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


VM 2002 - Bilder

Alle bilder er tatt av Henning Rugsveen
Norge-Sveits:


Selv med det tette kampprogrammet rekker de norske herrene å trene i Helsingfors også. På formiddagen onsdag var det flere ting å trene på. Frank Kristoffersen trente for eksempel på å få ballen i mål. I kampen mot Tyskland måtte han til slutt bare le over sine bomskudd fra fem, tre, 1,5 og 0,4 meter. På trening satt skuddene brukbart.
Cato Olsen fra Sagene har ikke fått spille innebandy et eneste minutt hittil i VM, og vurderer nå å bli utespiller. Derfor trente han på en ny Täkhä-variant. På bildet satt den som et skudd...

Terje Larsen - Norges Bandyforbund!Innebandy.no har fått flere klager fra Norge på at det ikke er noen bilder av Raymond Evensen på nettet. Vi lover å skjerpe oss, og sender ut ett her.

De som lurer på hvorfor Thomas Solheim kalles for "sola" kan bare kikke på bildet.Stian Martinsen ble den store spilleren i kampen mot Tyskland med tre mål.

Norge slo Tyskland 8-3.

Norge har bl.a brukt dagen til å smile for fotografen.


Willy Fauskanger er usikker før kampen mot Tyskland.


Den norske VM-troppen har fått finske Maria som guide i årets VM-turnering i Helsingfors. Ikke bare bra for konsentrasjonen hos noen spillere.


Cato Olsen fra Sagene er suveren på playstation i den norske VM-troppen. 25 timer har han spilt siden ankomsten lørdag og til tirsdag formiddag.Andreas Sletten lagde sitt første landslagsmål i Norges 5-1 seier over Danmark.
Norge har ikke slått Danmark i et VM siden 1996. Da er det lov til å feire!

Norges tre spillere som ikke fikk plass på laget mot Danmark måtte flittig skrive autografer, fra venstre Stian Martinsen, Håkon Tysnes Andersen og Stian Østvold.De svenske spillerne tok seg god tid etter seieren mot Tyskland, og det måtte de også gjøre. Over 1000 finske skolebarn ventet på autografer.
Jonathan Kronstrand scoret to mål og hadde tre assister mot Tyskland. Etter kampen skrev han autografer til finske skolebarn og spillere fra Malaysia!!Kenneth Schreiner og Daniel Slettemoen spiller B-VM i innebandy for henholdsvis Østerrike og USA. Til daglig spiller de i St. Croix (Østfold) og Nornen (Bergen).

- Dette er min største opplevelse som innebandyspiller, fastslår Daniel Slettemoen. Hans lag USA har en seier og ett tap så langt i VM, og har trolig sikret ny kontrakt i B-VM i 2004.
VMs eldste spiller, Jan-Erik Paris fra USA, hadde seks målpoeng i amerikanernes første VM-kamp noensinne. 42-åringen scoret USAs første landslagsmål gjennom tidene, og ble så glad at han sprang rett bort og løftet treneren til værs.Per Westreng og Pål Groth dømte Finland mot Tsjekkia.Tsjekkia slo overaskende Finland 4-3.
Ketil Kronberg ble kåret til Norges beste spiller i 13-0 tapet mot Sverige.

Jørgen Lea vokter det norske målet i kampen mot Sverige.


Verken det danske forsvaret eller fotografen hang helt med da Sverige utspilte Danmark i VM, men selv om det er litt uskarpt på Peder Bodén er det beskrivende for kampen Sverige vant 15-2.

Hartwall Arena tar 15.000 tilskuere når alle plasser benyttes. Hallen har flere spisesteder, egen bar, og en rekke andre fasiliteter. I tillegg finnes en treningshall i samme komplekset.
Finalen i mesterskapet er utsolgt.
Gutta på tur, ikke like festelig å vente på bagasjen som det er for Arne Hjeltnes og Co.

Arrangørene i Finland legger også ut bilder fra mesterskapet.
De finner man her...

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no