Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


VM 2002

Østvold ute resten av VM
Stian Østvold er ute med skade resten av VM-turneringen. Seks minutter før slutt i oppgjøret mot Tyskland fikk han en strekk i ei sene over det høyre kneet og må hvile i to- til tre uker.

Av Henning Rugsveen

Østvold fikk med seg 33 minutter mot Sverige og hele kampen mot Tyskland tirsdag, men etter kampen ble det konstatert at han ikke kan spille mer i dette mesterskapet.

- Vi kunne selvfølgelig hatt med Stian videre, men det ville være med den risikoen at han kan bli ute i to-tre måneder. Både med tanke på klubb og at vi har en ny landslagsturnering i Danmark i september, ønsker vi Stian frisk så fort som mulig, sier landslagstrener Anders Karinen.

Det tette kampprogrammet med kveldskamp tirsdag og kamp klokka 16 (finsk tid) mot Sveits i dag, gjorde at noen spillere valgte alternativ trening på morgenen, men de aller fleste er fit for fight mot Sveits.

Norge stiller med følgende lag:
Jørgen Lea og Glenn Olsen.
1. femmer: Solheim, H. Pedersen, Kronberg, Nordseth, Kronberg.
2. femmer: Sikkeland, Høydahl, Evensen, Sletten, Fauskanger.
3. rekke: Rasmussen, Fladset, Martinsen.

På benken: Holmen, G. Evensen, Kristoffersen, Heidenberg, GV Pedersen.
På tribunen: Østvold, Tysnes Andersen, Bøhaugen.

- Det skal bli spennende å se hvordan Sveits spiller mot oss. Hvis de gjør som vi har sett tidligere i VM, blir det mange sjanser for oss. Det gjelder bare å gripe dem, og være 100 prosent "laddad", sier Anders Karinen.

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no