Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


VM 2002

Willy usikker mot Tyskland


Av Henning Rugsveen

HELSINGFORS:
Willy Fauskanger fra Greåker oppretthold sin fine landslagsstatistikk mot Danmark og har 38 målpoeng på 38 kamper etter ett mål og en assist.

Til kveldens kamp mot Tyskland er han imidlertid usikker etter å ha fått en ny smell i sin allerede ømme ankel.

Det var helt mot slutten av kampen mot Danmark at han tråkket litt feil, og vred seg i smerter.

I dag var han med lagt på en rolig gåtur, og mener han kan spille hvis det er nødvendig. Den norske landslagsledelsen avventer imidlertid til tett opp til kampstart hva de skal gjøre.

- Jeg tror jeg kan spille, og har veldig lyst, men det kan kanskje være lurt å spare seg til Sveits-kampen, innrømmer Fauskanger til innebandy.no.

Rett etter kampen mot Danmark var det usikkert om han i det hele tatt kunne spille mer i VM.

Landslagstrener Anders Karinen og assistenttrener Erik Hæren velger å spare den norske 1. rekka i dagens kamp mot Tyskland, mens Tormod Høydahl hviler etter å ha fått seg en smell i kneet mot Tyskland.

- Høydahl vil ha med mot Sveits onsdag. Han gjorde ikke en eneste feil mot Danmark, og er i ferd med å bli en back av høy internasjonal klasse, skryter Karinen.

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no