Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


VM 2002

VM-arrangørene unngikk skandale
Årets første VM-kamp i Hartwall Arena måtte utsettes en time lørdag. Årsaken var at en stor kjetting datt ned på banen og nesten traff personer i hodet.

Av Henning Rugsveen

Det var under oppvarmingen til åpningskampen mellom Finland og Sveits at uhellet skjedde. Fallhøyden er stor fra taket i Hartwall Arena, som rommer 15.000 mennesker, og ned til gulvet der spillerne varmet opp og arrangørene forberedte åpningskampen.
- det var svært flaks at ingen ble truffet av kjettingen. Det var ikke langt unna, og det vill vært forferdelig, forteller leder i innebandyseksjonen i Norges Bandyforbund, Heidi T. Slettemoen. Hun var til stede i hallen da uhellet skjedde.
De finske arrangørene valgte å utsette den første kampen en time, for å gå over hele taket, og unngå at noe lignende skulle skje igjen.

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no