Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Innebandyseksjonens årsmøte 2001

Forslag fra Tunet IBK:

Kampreglementet § 19, NM-sluttspill.
NM-sluttspill herrer:

Siste setning endres til "Det best plasserte lag fra seriespillet har fordel av hjemmekamp ved 1. kamp evt. 3. kamp i kvartfinaler og semifinaler."

NM-sluttspill damer:
Nest siste setning endres til "Det best plasserte lag fra puljespillet har fordel av hjemmekamp ved 1. kamp evt. 3. kamp ."

Begrunnelse:
Kvartfinaler for herrer og semifinaler for herrer og damer spilles nå slik at det høyeste rangerte laget i hver kamp spiller 1. kamp borte og 2. kamp evt. 3. kamp hjemme. I de fleste andre idretter starter det høyeste rangerte laget hjemme og at det deretter spilles annenhver kamp borte og hjemme, både der det er best av 3 kamper og best av 5 kamper. Det vurderes slik at det høyest rangerte laget skal ha fordelen av å starte hjemme. Videre er det bedre av hensyn til publikumsinteressen å spille annenhver kamp hjemme og borte, og ikke slik som det nå er i innebandy at det kan bli 2 hjemmekamper rett etter hverandre f.eks. fredag/lørdag eller lørdag/søndag.
Tunet IBK foreslår derfor å gjøre om på rekkefølgen av sluttspillkampene slik at det høyest rangerte laget starter med hjemmekamp.

Jan Hagen
styret i Tunet IBK

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no